Matintoleranse

Akupunktur.Rygg

I kinesisk medisin er kosthold veldig sentralt. Her får du individuell kostholdsveiledning basert på Tradisjonell Kinesisk Medisin. Imidlertid viser det seg noen ganger at man kan ha en intoleranse for maten man spiser. Kinesisk kostholdsterapi tar ikke høyde for dette og derfor kan det hende man ikke responderer på behandlingen man får.

Matintoleranse er egentlig en intoleranse mot de enkelte proteinene i maten. Spiser man mat som man har en intoleranse for, vil det virke som gift på kroppen selv om matvaren i seg selv er sunn. Typisk for en intoleranse er den forsinkede reaksjonen, det vil si reaksjonen kan komme så sent som opptil 2 døgn etter at man har spist den maten man måtte reagere på. Det kan derfor være vanskelig å oppdage en protein intoleranse selv.

Uoppdaget og ukorrigert protein intoleranse kan ofte være årsak til kroniske plager som kronisk tretthet, artritt, eksem, hodepine, fordøyelsesproblemer for å nevne noen.  Protein intoleranser kan påvises ved hjelp av blodprøver som tas her ved klinikken. Min kompetanse på matintoleranse har jeg fått gjennom kurser arrangert av EuBioTek Skandinavia.

Vil du lese mer om EuBioTek, gå til www.eubiotek.no/

Bestilling av remedier:

Alle mine klienter får 10 % på alle varer fra arnica.no. Husk da å bruke terapeutnøkkel 106017: www.Arnica.no   

Top